Haakpatroon Eekhoorn Max

(4 klantbeoordelingen)

4.50

Eekhoorn Max is met katoen en pluizig garen en haaknaald nummer 2,5 gehaakt en wordt ongeveer 40 centimeter groot.

Eekhoorn Max is steeds op een andere manier te haken. Laat je creativiteit de vrije loop door verschillende strepen te gebruiken voor bijvoorbeeld de voorpoten en achterpoten. Je kunt er ook voor kiezen om de eekhoorn in effen kleuren te haken en stippen van vilt op het lijf te naaien, dan krijg je weer een hele andere eekhoorn. Maar het is natuurlijk aan jou om lekker te variëren. 

De staart wordt eerst met katoen in alle achterste lussen van de vasten gehaakt. Daarna wordt het pluizige garen in alle voorste lussen van de vasten gehaakt. Op deze manier is het haken met pluizig garen voor iedereen goed te doen.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Deel dit product

 • Pin this product

Beschrijving

​Gebruikte kleuren

Grijze eekhoorn
Mercury 074, Snow White 106, Ginger Gold 383, Kiwi 205, Shadow purple 394, Dark Tail 401 en Anthrasite 501 van Scheepjes Catona
Huskey 583 van Scheepjes Panda

Bruin/oranje eekhoorn
Ginger Gold 383, Bridal White 105, Metal Grey 242 en Root Beer 157 van Scheepjes Catona
Grizzly 584 van Scheepjes Panda

Gebruikte steken

Losse, halve vaste, vaste, half stokje, stokje

Moeilijkheidsgraad

​3 (van 3)​

Extra informatie

Taal

Deens, Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans

4 beoordelingen voor Haakpatroon Eekhoorn Max

 1. handgehaaktbyd

  Wat een geweldig patroon! Het wordt echt een leuke maat knuffel. Duidelijk patroon, zoals altijd, met duidelijke foto’s en uitleg. Heldere lay-out! Aanrader!

 2. Lieve Broeckx

  Een kei leuk patroon om te haken!!! Het pluizig garen van de staart was wel een gevecht… maar een toffe uitdaging en een mooi resultaat merci

 3. hildechristens

  Ik maakte deze eekhoorn in het groot (naald 5) en het ‘klein’ (naald 2,5) als geboorteknuffels voor mijn zoontje. Het patroon is zoals steeds heel duidelijk, de staart is een hels werk, maar het resultaat is enorm leuk!

 4. Esther Koppejan (geverifieerde eigenaar)

  Het was heel erg leuk om Max te maken. Ik heb veel nieuwe technieken geleerd terwijl ik ermee bezig was. En het is allemaal goed gelukt. Inclusief de pluizige staart.
  Ik zocht gewoon youtube filmpjes op om de technieken te leren.
  Ik had wel meer als 50 gram pluizig garen nodig voor de staart.
  Ik wilde een poppetje maken waar ik eens lang aan bezig zou zijn en dat is gelukt. Het is dus de eerste knuffel van dit formaat dat ik heb gehaakt.
  Het was de eerste keer dat ik met pluizig garen werkte. Maar in tegenstelling tot de andere reviews hier, vond ik de staart echt meevallen. Nadat ik eenmaal had geleerd hoe ik vasten in de achterste lus en alleen in de voorste lussen moest haken ging het prima.

Show reviews in all languages (5)

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.